EINDELIJK ZÓ COMMUNICEREN DAT JE ALTIJD IEDEREEN BEREIKT

10 JAAR BEGRIPSACADEMIE

MENSENKENNIS WAARMEE JE HET VERSCHIL MAAKT

Is effectief communiceren essentieel in jouw positie? Worstel je er af en toe (of wat vaker) mee om iedereen mee te krijgen? Dan heb je nu de master course gevonden die je zocht. Volgens de meeste communicatiespecialisten die ‘m ooit volgden, de beste investering in je spreek- en schrijfvaardigheden die er is.

Met deze uitdagende master course leer je in twee dagdelen je communicatiepalet te verviervoudigen: je leert vierstemmig communiceren. Je vindt de taal en argumenten die bij elke stemming resoneren en je leert ermee spreken en schrijven. Niet alleen leuk om te doen, nog leuker om te ervaren hoe goed het werkt! Het summum is de eindproef: vierstemmig communiceren in één boodschap.

Of je nu leiding geeft of communicatie als specialisme beoefent: vanaf het moment dat je de master course gevolgd hebt, zul je ervaren dat je de meest uiteenlopende mensen met hetzelfde gemak bereikt en ze de boodschap brengt op de manieren die specifiek voor hen aansprekend zijn. En als iedereen zich gehoord voelt: minder vragen, minder weerstand, meer bereidwilligheid. Wil je nog een stap verder? Doe dan de expert course met de klemtoon op jouw specifieke vakgebied.

Deze master course werd ontwikkeld door specialisten met jarenlange ervaring in de kunst van het overtuigend communiceren. Vierstemmigheid! is gebaseerd op het principe dat er vier universele strategische stemmingen zijn van waaruit mensen hun doelen willen bereiken. Elke stemming kent zijn eigen stem: de toon, stijl en argumentatie die hierbij optimaal resoneren. Om de master- en eventuele expert course te borgen ontvangen deelnemers een digitaal doorstroomprogramma, met 40 weken vierstemmige inspiratie. 

Vierstemmigheid

Praktisch

Voor wie: communicatieprofessionals en leidinggevenden

Aantal deelnemers: 6 tot 12 per groep

Duur: 2 dagdelen (expert course: 2 tot 4 dagdelen)

Nazorg: 40 weken digitale vierstemmige inspiratie

Investering: vanaf €299,= excl. BTW p.p. per 2 dagdelen, incl. alle materialen

Meer info: Ewald Theunisse 06 8100 1374 – ewald@begripsacademie.nl

DE BEGRIPSCODE

Samenleven wordt stukken leuker en samenwerken stukken effectiever als we anderen beter begrijpen en zij ons. Wanneer onderlinge verschillen geen bron van ergernis en wantrouwen zijn maar van inspiratie, waardering en plezier.

© 2013 De BegripsCode | Ondersteund door Frisse Gasten