HET WORDT TIJD DAT ZO’N
HEIDAG WAT GAAT OPLEVEREN

10 JAAR BEGRIPSACADEMIE

MENSENKENNIS WAARMEE JE HET VERSCHIL MAAKT

Teamboost xxl

Op zoek naar goede investering voor een volgende heidag? Boek Teamboost XXL. Een actief en meteen effectief dagprogramma. Tijdens de uitdagingen die de revue passeren krijgen deelnemers meer inzicht in teamdynamiek en communicatie en leren ze beter gebruik te maken van elkaars talenten. Terug op de werkvloer werken de effecten nog lang door.

Met Teamboost XXL val je van de ene ontdekking in de andere. Spannend, hilarisch, pakkend, ontroerend soms ook en dynamisch van begin tot eind. Daag jezelf en anderen uit om elkaar echt te leren kennen en ieders unieke rol te ontdekken. Een feest van erkenning!

Heb je ooit weleens een heidag meegemaakt die iederéén geslaagd vond? De kans is best groot dat je nu je hoofd schudt. Maar: eens moet de eerste keer zijn. Teamboost XXL is een uitgebalanceerd programma waarin rekening wordt gehouden met de meest uiteenlopende wensen en behoeften die mensen hebben tijdens een teamdag. En tegelijkertijd leer je er spelenderwijs elkaar echt beter in kennen en waarderen.

De ontdekkingen en inzichten die dit programma stap voor stap aan de deelnemers voorschotelt, brengen veel nieuw onderling begrip teweeg. Gedurende de dag bewegen de deelnemers zich van de lastige kant van onderlinge verschillen naar de plezierige. De opgedane inzichten krijgen na deze interactieve dag opvolging met een digitale bijblijfcampagne, die de vijftig weken lang voor verdere verdieping en verbreding van de teamgeest zorgt. 

Praktisch

Voor wie: teams die verbondenheid willen versterken en diversiteit willen vergroten

Aantal deelnemers: tot 80

Duur: 2 dagdelen

Nazorg: 50 weken digitale teamboostinspiratie

Investering: vanaf 4.000,= excl. BTW  incl. alle materialen

Meer info: Ewald Theunisse – ewald@begripsacademie.nl

10 JAAR BEGRIPSACADEMIE

MENSENKENNIS WAARMEE JE HET VERSCHIL MAAKT

DE BEGRIPSCODE

Samenleven wordt stukken leuker en samenwerken stukken effectiever als we anderen beter begrijpen en zij ons. Wanneer onderlinge verschillen geen bron van ergernis en wantrouwen zijn maar van inspiratie, waardering en plezier.

© 2013 De BegripsCode | Ondersteund door Frisse Gasten