Zondagmiddag 26 januari 2020
Kennismakingsworkshop

De BegripsAcademie is een snel groeiende organisatie met een eenvoudige maar duidelijke missie: het vergroten van het onderling begrip. Waar en wanneer we maar kunnen. Hiervoor hebben we de BegripsCode ontwikkeld. Een praktisch, laagdrempelig en inspirerend instrumentarium dat mensen helpt anderen beter te begrijpen en zelf beter begrepen te worden.

De afgelopen acht jaar hebben we met ons geweldige team honderden workshops, trainingen en programma’s gegeven. In het onderwijs, de zorg, bij de overheid en in het bedrijfsleven werken inmiddels duizenden mensen met de BegripsCode. Daarnaast gebruikt een toenemend aantal coaches de instrumenten en inzichten van de BegripsCode in de eigen coachpraktijk. De behoefte aan meer onderling begrip groeit. Net als het aantal opleidingsverzoeken dat we krijgen van mensen en professionals die zich graag bij onze begripsbeweging willen aansluiten. Vandaar dat we najaar 2019 weer een coachend leiderschapsopleiding gepland hebben. 

De kennismakingsworkshop 
Op onze karakteristiek lichtvoetige manier maak je kennis met de BegripsCode en vertellen we je meer over de inhoud van de workshops, trainingen en opleidingen zodat je een goed beeld krijgt of de BegripsAcademie iets voor jou of je bedrijf kan betekenen.

De BegripsAcademie, meer resultaten, plezier, vertrouwen en verbinding dankzij verschillen.

Voor wie is de opleiding geschikt ?
De zesdaagse Communicating with purpose and awareness is bij uitstek geschikt voor professionals die hun communicatie- en coachvaardigheden willen uitbreiden en verfijnen.

Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur

Locatie: Wassenaar.

Gratis parkeergelegenheid met blauwe kaart.

KostenAlleen jouw tijd

Geïnteresseerd? Een afspraak maken kan via annemarie@begripsacademie.nl
We hopen je binnenkort te ontmoeten.

De volgende opleiding start weer in het najaar van 2019.

Schrijf mij in voor:

1 + 13 =

DE BEGRIPSCODE

Samenleven wordt stukken leuker en samenwerken stukken effectiever als we anderen beter begrijpen en zij ons. Wanneer onderlinge verschillen geen bron van ergernis en wantrouwen zijn maar van inspiratie, waardering en plezier.

© 2013 De BegripsCode | Ondersteund door Frisse Gasten