EXPEDITIE BEGRIP

is een unieke ONVERGETELIJK ONLINE LEREN

Wil je (samen)werkplezier vergroten en verzuim verlagen? Streef je naar meer flexibiliteit en beweeglijkheid in je hele organisatie? Wil je daarbij eigenaarschap én collegialiteit maximaal stimuleren? Onderling begrip vergroten, communicatie verbeteren en stressverzuim verminderen? En er ook nog voor zorgen dat de positieve effecten blijvend zijn? Dat kan. Tegen kosten die lager zijn dan die van een gemiddeld teamuitje!

Expeditie Begrip bestaat uit dertig etappes, die allemaal draaien om begrijpen en begrepen worden, eigenaarschap en zingeving. Stap voor stap verbreden die ieders kijk op communiceren, samenwerken, omgaan met uitdagingen en verandering en het invulling geven aan je eigen inbreng en betekenis. De deelnemers vinden de briefings van alle etappes online en kunnen deze openen op het moment dat het hen uitkomt. Online metingen laten gedurende de expeditie de voortgang in de ontwikkeling zien, die tot doel heeft: een fundamentele verbetering van de onderlinge verstandhouding, waardering voor verschillen en verbetering van motivatie en prestaties.

Micro-learning in vier leerstijlen

Voor zover we weten is dit de eerste online ervaringscursus die in vier leerstijlen wordt aangeboden. Ben je visueel ingesteld en hou je van quizvragen? Wil je graag nieuwe dingen uitproberen en ontdekken hoe ze voor je werken? Verdiep je je graag in een onderwerp door te luisteren naar inspirerende sprekers? Of kom je liever tot inzichten tijdens ontspannende mindfulness-oefeningen? Het kan allemaal! Jij kiest en bepaalt wat je volgt, wanneer het jou uitkomt. Kost het veel tijd? Helemaal niet. Het is micro-learning: kleine, compacte uitdagingen waarin je één ding snel ervaart en je eigen maakt. Als je maar één onderdeel van elke etappe doet, ben je nooit meer dan een kwartiertje kwijt.

Zo blijf je plezierig ervaren en leren!

Expeditie Begrip onderneem je niet in je eentje: de hele organisatie doet mee! Je kiest helemaal in het begin een vaste reisgenoot, je buddy, met wie je van begin tot eind optrekt en opdrachten uitvoert. Zo hou je elkaar scherp én bezig en dat is wel zo leuk.

Wil je meer informatie? Stuur sr dan een mailtje naar info@begripsacademie.nl met Expeditie Begrip in de onderwerpregel.