De BegripsCode app is nu te koop!

Voor de iPhone/iPad en de iTouch en in de Play Store voor Android: de BegripsCode App.

Voor slechts € 3,49 incl BTW  kun je dit juweeltje downloaden.

Voor de iPhone/iPad en de iTouch en in de Play Store voor Android: de BegripsCode App. Voor slechts € 3,49 kun je dit juweeltje downloaden. De App bevat een korte en een uitgebreide BegripsCode zelftest, heldere beschrijvingen van communicatiestijlvoorkeuren en wat dat betekent, uitgebreide gedragsbeschrijvingen, omgangstips, een herkenningsmodule, en speciale adviezen voor liefdesrelaties. Deze unieke App helpt je je mensenkennis te vergroten en geeft je tools om makkelijker met (lastige) mensen om te gaan. Je kunt de App natuurlijk ook cadeau doen.

Meer dan 500 (!) tips om op elk moment, waar dan ook en met wie dan ook plezierig en effectief te communiceren en met elkaar om te gaan. De App is in de App Store en via Google Play Store te downloaden. De BegripsCode App is drietalig: Nederlands, Engels en Duits. In het Engels luistert de App naar de naam Code of Understanding. You can choose and switch languages in the App. Spaanse en Franse versies verschijnen binnenkort.

Vele tienduizenden downloads!

TWEE STIJLVOORKEURENTESTS

De App heeft twee tests om je eigen stijlvoorkeur te bepalen. En die van iedereen die je ze maar laat invullen. Er is een korte test met 18 vragen en een uitgebreide, iets nauwkeuriger test met 35 vragen. Je kunt de resultaten opslaan, wat altijd handig is als je nog eens wilt nazoeken wat iemands stijlvoorkeur ook alweer was. Door je eigen resultaten met die van anderen te vergelijken, leer je veel over je onderlinge relatie.

LIEFDESRELATIES

Wat zijn de kansen en wat de aandachtspunten en mogelijke struikelblokken in liefdesrelaties tussen mensen met dezelfde of juist verschillende stijlvoorkeuren? In een paar seconden weet je het. Als je die inzichten combineert met de andere tips die je in deze App krijgt, heb je alle mogelijkheden om je liefdesrelatie direct én blijvend te verbeteren.

GEDRAG

Hoe gedragen mensen met verschillende stijlvoorkeuren zich in de meest uiteenlopende situaties? Wat doen ze bij tegenslag, hoe gaan ze met kritiek om, wat vinden ze leuk, hoe uiten ze boosheid? Dit en nog veel meer vind je in een paar seconden uit door de BegripsCode App te raadplegen.

OMGANG

Hoe maak je een goede eerste indruk? Wat zeg je en doe je wel om een meteen een klik te veroorzaken en wat vooral niet? Selecteer situatie en stijlvoorkeur en de App geeft je meteen de DO’s en DON’TS..

HELDERE BESCHRIJVINGEN

De App geeft uitgebreide en begrijpelijke beschrijvingen van de verschillende stijlvoorkeuren die mensen hebben, waarom het belangrijk is die te begrijpen en hoe ze tot uiting komen in gedrag en communicatie.

HERKENNING

Hoe herken je iemands stijlvoorkeur al op het eerste gezicht? Vink aan wat je iemand ziet doen, hoe iemand praat, loopt, staat, kijkt en zich kleedt en de App rekent onmiddellijk uit welke stijlvoorkeur iemand heeft.

DE BEGRIPSCODE

Samenleven wordt stukken leuker en samenwerken stukken effectiever als we anderen beter begrijpen en zij ons. Wanneer onderlinge verschillen geen bron van ergernis en wantrouwen zijn maar van inspiratie, waardering en plezier.

© 2013 De BegripsCode | Ondersteund door Frisse Gasten

Share This