De BegripsCode app!

Voor iPhone/iPad en Android

Voor slechts € 3,49 incl BTW  kun je deze unieke app, die alle dure assessments overbodig maakt, downloaden.

De BegripsCode App geeft je inzicht in jouw eigen communicatie- en gedragsvoorkeuren en legt uit wat dat betekent in relatie tot jezelf en anderen. De app bevat een verhelderende communicatie en gedragstest; de StemmingsWijzer met duidelijke beschrijvingen van stemmingsvoorkeuren en wat dat betekent, uitgebreide gedragsbeschrijvingen, omgangstips, een herkenningsmodule, en zelfs een speciale sectie met inzichten en adviezen voor liefdesrelaties. 

Je kunt de App natuurlijk ook cadeau doen.

Meer dan 500 (!) tips om op elk moment, waar dan ook en met wie dan ook plezierig en effectief te communiceren en met elkaar om te gaan. De BegripsCode App is drietalig: Nederlands, Engels en Duits. In het Engels luistert de App naar de naam Code of Understanding. You can choose and switch languages in the App.

Vele tienduizenden downloads!

DE STEMMINGSWIJZER

Met de Stemmingswijzer op de App krijg je inzicht in je eigen stemmingsvoorkeuren en wat dat betekent. Ook kun je vrienden, collega’s of familieleden vragen om de Stemmingswijzer in te vullen. De Stemmingswijzer bestaat uit eenvoudige 35 vierkeuzevragen. Je kunt de resultaten opslaan in de app, wat altijd handig is als je nog eens wilt nazoeken wat iemands stemmingsvoorkeur ook alweer was. Door je eigen resultaten met die van anderen te vergelijken en te bespreken, leer je veel over je onderlinge relatie.

LIEFDESRELATIES

Wat zijn de kansen en wat de aandachtspunten en mogelijke struikelblokken in liefdesrelaties tussen mensen met dezelfde of juist verschillende stemmingsvoorkeuren? In een paar seconden weet je het. Als je die inzichten combineert met de andere tips die je in deze App krijgt, heb je alle mogelijkheden om je liefdesrelatie direct én blijvend te verbeteren.

GEDRAG

Hoe gedragen mensen met verschillende stemmingsvoorkeuren zich in de meest uiteenlopende situaties? Wat doen ze bij tegenslag, hoe gaan ze met kritiek om, wat vinden ze leuk, hoe uiten ze boosheid? Dit en nog veel meer vind je in een paar seconden uit door de BegripsCode App te raadplegen.

OMGANG

Hoe maak je een goede eerste indruk? Wat zeg je en doe je wel om een meteen een klik te veroorzaken en wat vooral niet? Selecteer situatie en stemmingsvoorkeur en de App geeft je meteen de DO’s en DON’TS..

HELDERE BESCHRIJVINGEN

De App geeft uitgebreide en begrijpelijke beschrijvingen van de verschillende stemmingsvoorkeuren die mensen hebben, waarom het belangrijk is die te begrijpen en hoe ze tot uiting komen in gedrag en communicatie.

HERKENNING

Hoe herken je iemands stemmingsvoorkeur al op het eerste gezicht? Vink aan wat je iemand ziet doen, hoe iemand praat, loopt, staat, kijkt en zich kleedt en de App rekent onmiddellijk uit welke in welke stemmingsvoorkeur iemand op dat moment zeer waarschijnljk is.