HET NIEUWE BOEK

Voilá, ons nieuwe boek. 99 sleutels om jezelf en anderen beter te begrijpen. Om met meer mildheid te kunnen kijken en luisteren en jezelf en de wereld met meer empathie en lenigheid tegemoet te treden.

De sleutels zijn van alle tijden en voor alle mensen. Ze stemmen tot nadenken. Stimuleren goede gesprekken. Brengen je nader tot elkaar. Zetten aan tot actie. Tot het verleggen van grenzen. En het vinden van nieuw vuur. Allemaal worden ze vergezeld door werk van tientallen fotografen uit de hele wereld. Wat hen onderling en met ons verbindt: hun liefde voor de kleurrijkheid van mensen.

We hebben dit boek in een periode van elf jaar beetje bij beetje opgebouwd. Door studie, onderzoek en het trainen en coachen van duizenden mensen in de kunst van het begrijpen en begrepen worden. We hopen er heel veel mensen een plezier mee te doen. En bij te aan meer onderling begrip in de wereld.

Het papieren boek verschijnt op (liggend) A4-formaat, met harde kaft en zwaar, hoogglanzend papier. Het is daarmee niet alleen een lees-, denk-, praat- en doe-boek, maar ook een sieraad om naar te kijken.

Het boek verschijnt in augustus in zowel het Nederlands als het Engels. Beide versies verschijnen niet alleen in gedrukte versie, maar ook als e-book. De kosten van het gedrukte boek bedragen € 44,50, die van het e-boek € 35,50. Bij afname van grote aantallen gelden kortingen.

Je kunt jouw exemplaren nu al bij voorintekening te bestellen. Door een e-mail te sturen aan info@begripsacademie.nl, met vermelding van je naam en het aantal exemplaren dat je van welke versie(s) wilt ontvangen. Vermeld in de onderwerpregel: Voorintekening.

Wil je een PDF ontvangen met daarin een uitgebreide impressie van het boek, van zowel teksten als fotografie? Stuur dan een e-mail naar info@begripsacademie.nl met in de onderwerpregel de vermelding: PDF Boek.

In beide gevallen danken we je hartelijk voor je bericht!